camra Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 W wyszukiwarce nie znalazłem więc nowy temat Pytanie czy ktoś to już robił ? Dużo z tym pracy? Pytam przy kole pasowym zaczyna się pocić a czeka mnie 4000 przebiegu w wakacje :). Wymieniam pompę wody więc bedzie lepszy dostęp. Jest tam zwykły simering ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Pluje olejem? Na pewni nie jest to płyn chłodzący? U mnie podciekało uszczelnienie elementu w krórym jest gniazdo termostatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camra Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Olej. Wymieniam pompę wody bo hałasuje i wycieku płynu nie widać :)no i po kolorze widać że olej. Jeszcze nie kapie tylko się poci w miarę intensywnie. Ale długa droga go czeka więc chyba warto zmienić Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.