dumik Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Zauważyłem przy podłączeniu do kompa ciśnienie MAP 0,42 , pierwsze sprawdzono -sam czujnik map -jest ok , dalej -psikałem plakiem , kollektor, wtryski i inne rzeczy związane z ciśnieniem -nic, już myślałem ze zawory -sprawdzono są ok! ciśnienie w cylindrach -ok .... dodam -ze na gorącym telepie silnikiem , świece nowe oryginal denso irydium , zero błędów...... gdzie szukać??? nierówna praca silnika jak na lpg tak i na benzynie ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 sprawdź czy wtryski nie leją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumik Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 11 minut temu, DINO napisał: sprawdź czy wtryski nie leją Wtryski z auta 14 roku , tez myślałem ze wtryski.... na gazie to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 a gazowe szczelne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumik Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Tak.... To jest fajne, od razu wszystko wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumik Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Wtryski jednak...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.