paju Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam. Jestem posiadaczem Z50 od 3 tygodni i chciałbym dorobić AUX w orginalnym audio bo w miejscu nawigacji mam radio android z którego nie mam dzwięku a chciałbym korzystać z multimediów (kamera cofania działa). Nie chcę podłączać tego radia na androidzie pod głośniki żeby nie stracić sterowania w kierownicy. Bardzo proszę o pomoc jak jest możliwość takiej przeróbki ewentualnie jak uzyskać dzwięk z tego radia na orginalnym? Pozdrawiam Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumik Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam! tu masz tylko po rosyjsku , ale dasz rade )) https://www.drive2.ru/l/1609992/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paju Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zrobiłem ale jakość dzwięku nie powala do tego szumi zdecydowanie odradzam tą metodę. Jak ktoś ma lepsze rozwiązanie proszę o wpis. A przy okazji okazało się że ten mój android jest bez wzmacniacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKAUTECZKO Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 WITAJ JEŻELI MASZ BT TO MOGĘ CI POLECIĆ PROSTE BEZINWAZYJNE ROZWIĄZANIE. U MNIE CIESZY JAK DIABLI POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paju Opublikowano 12 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Film niedostępny Ten film został usunięty z powodu naruszenia warunków korzystania z usługi YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.