Dominik267904 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam, Mam Nissan Qashqai z 2010 roku silnik 1.6 , 116km I problem tego typu że po odpaleniu auta świeci mi się pomarańczowy trójkąt z wykrzyknikiem po przejechaniu 12 km nadal się świeci i nie gaśnie . Proszę o jakieś rady co robić z tym bo chyba coś jest na rzeczy dawniej świeciła się ale gasła po paru minutach teraz świeci cały czas się pokazuje mi na przemian spalanie auta i ten obrazek co dodałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Może to wskazywać jakiś problem z czujnikiem niezapiętych pasów na tylnej kanapie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Adamczyk Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Miałem urwany kabel od czujnika niezapiętych pasów na tylnej kanapie ale pomarańczowy trójkąt gasł po paru minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zły styk albo jego brak może powodować taki komunikat.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.