aniao2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam. Wczoraj kupiłam Quasqai z 2007r. 1.5 dci a dzisiaj już mam problem. W ogóle nie odpala. Świecą się kontrolki, wyłącza się radio i cisza. Nawet nie drgnie. Podłączalam się na klemy, wymieniłam baterie w pilocie, próbowałam odpalać z zapasowego kluczyka i nic. Poradźcie co to może być. Do domu przyjechałam z popychu . Pod domem znowu nie chce odpalić. Gdzie szukać przyczyny? To mój pierwszy Nissan i odrazu klapa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Masz może alarm cobra i prawdopodobnie odcina rozrusznik. Jeżeli samochód uruchamia si, na popych siadła ci centralka autoalarmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO_FAN Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ew. akumulator...., choć faktycznie raczej alarm Cobra, u mnie też robi takie "numery " - co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Widać kolega lub koleżanka aniao2006 zadaje pytania prosi o pomoc a później nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniao2006 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Już mam samochód zrobiony. Okazał się szczotkotrzymacz w rozruszniku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.