papa_bizkit Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Mam takie pytanie. Wczoraj wracając w nocy prędkością autostradową dokładnie 120km/h wg gps (licznik standardowo +10km/h) zastał mnie dziwny objaw, którego wcześniej nie zaobserwowałem. A mianowicie taka dość ciepła podłoga pod nogami kierowcy, ale nie przy pedałach (sorrrry) tylko dalej i aż do fotela. Temperatura była niby przyjemna bo jechałem bez kapci :D ale na dłuższą metę jednak nie dobre a i niepokojące głowę. Przejechałem z taką prędkością 490 kilometrów. Spalanie, moc itd wszystko w normie. Czy może się to tak nagrzać od rury wydechowej i skrzynki rozdzielczej? Raczej stawiam na skrzynkę... i teraz czy to jest czegoś mocno nieprawidłowy objaw czy standard? Zwrócił ktoś uwagę? W nocy było mega ciepło - 23-25stopnie. A trasa to A1 i A2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Normalny objaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ostatnio w zimę jeździłem mróz i bucik zaburza objawy. a jak to się ma dystansie 1500 kilometrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Czuć to przy takich temperaturach jak teraz, szczególnie jak jedzie się na urlop, Włochy, południe Francji, na termometrze 35*C a na liczniku 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.