Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ciepła podłoga kierowcy

papa_bizkit

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie. Wczoraj wracając w nocy prędkością autostradową dokładnie 120km/h wg gps (licznik standardowo +10km/h) zastał mnie dziwny objaw, którego wcześniej nie zaobserwowałem. A mianowicie taka dość ciepła podłoga pod nogami kierowcy, ale nie przy pedałach (sorrrry) tylko dalej i aż do fotela. Temperatura była niby przyjemna bo jechałem bez kapci :D ale na dłuższą metę jednak nie dobre a i niepokojące głowę. Przejechałem z taką prędkością 490 kilometrów. Spalanie, moc itd wszystko w normie. Czy może się to tak nagrzać od rury wydechowej i skrzynki rozdzielczej? Raczej stawiam na skrzynkę... i teraz czy to jest czegoś mocno nieprawidłowy objaw czy standard? Zwrócił ktoś uwagę? W nocy było mega ciepło - 23-25stopnie. A trasa to A1 i A2.

Ostatnio w zimę jeździłem :D mróz i bucik zaburza objawy. a jak to się ma dystansie 1500 kilometrów?

Czuć to przy takich temperaturach jak teraz, szczególnie jak jedzie się na urlop, Włochy, południe Francji, na termometrze 35*C a na liczniku 150 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...