Shadow55 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam wczoraj w nocy wracając do domu zauważyłem ze światła do jazdy dziennej oraz światła które znajdują sie na klapie bagażnika nie działają lecz kierunkowskazy oraz światła stopu już tak... Wymieniłem żarówki i sprawdziłem bezpieczniki i dalej to samo. Może ktoś ma jakiś pomysł co sie mogło stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Shadow55 napisał: Witam wczoraj w nocy wracając do domu zauważyłem ze światła do jazdy dziennej oraz światła które znajdują sie na klapie bagażnika nie działają lecz kierunkowskazy oraz światła stopu już tak... Wymieniłem żarówki i sprawdziłem bezpieczniki i dalej to samo. Może ktoś ma jakiś pomysł co sie mogło stać? Prawdopodobnie wiązka przewodów została uszkodzona. Sprawdź też masę. Może coś zaśniedziało. Doprowadź jakimś kablem masę do żarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.