ZIBIN Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Proszę o podpowiedź jak zdemontować daszek tylnej szyby w Q J11, potrzebuję go wymienić a nie chciałbym czegoś popsuć . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Podłączę się bo chodzi o ten.spojler choć nie wiem jak go zdemontować. Mam z nim taki problem, że po deszczu zbiera się w nim woda. Nawet kilka dni później po podniesieniu klapy ciurkiem ta woda się wylewa. Byłem w ASO i ocenili że wszystko jest ok. Ktoś tak miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Po prostu trzeba zdemontować wszystkie plastiki klapy od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBIN Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 3 godziny temu, JACKO29 napisał: Po prostu trzeba zdemontować wszystkie plastiki klapy od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBIN Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Rozumiem , po zdjęciu plastyków i odkręceniu śrub , daszek można bez problemu zdjąć. Jeszcze jedno pytanie czy nie ma on jakichś uszczelnień z szybą i czy z tym nie będzie problemu przy powrotnym montażu. Pozdrawiam JACKO 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Jeżeli będziesz powtórnie montował to zaopatrz się w silikon w takiej tubce jak pasta do zębów,i podsmaruj.Będziesz miał pewność że nic nie podcieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Czy może masz tekne z kamerą cofania? Ja miałem uszkodzony przewód od mycia kamery cofania i podczas podnoszenia pokrywy kąpał płyn od spryskiwaczy. Woda z daszkiem nie ma prawa się gromadzić. Sprawdź organoleptycznie czy to nie płyn od spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBIN Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 JACKO29, dzięki , daszek zamontowany , wszystko OK . Pozdrawiam. Parassite, fakt w daszku nie ma możliwości by gromadziła się tam woda . dzisiaj zdemontowałem daszek i sprawdziłem, faktycznie może to być płyn do spryskiwaczy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzięki sprawdzę, choć dzieje się to tylko po ulewnym deszczu, jednak posmakuje tej cieczy Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Parassite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Parassite tylko wlej płyn do spryskiwaczy z dużą dawką alkoholu zanim posmakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 14 godzin temu, rafsty napisał: Parassite tylko wlej płyn do spryskiwaczy z dużą dawką alkoholu zanim posmakujesz Proszę kolejny powód by spożyć i nie czuć się alkoholikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi