romano Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witajcie Aktualnie przy moim nissan-ku (sentra) pika sygnał aby jechać na przegląd (10 000 tyś kilometrów przejechane) instalacji gazowej STAG Q-BOX plus i mam tutaj pytanie co oprócz wymiany filtrów do gazu gazownik na tym przeglądzie będzie robił przy moim nissanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 jak wszystko działa OK to nic, zerknie na ustawienia i resztę skasuje i pożyczy miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Czyli jak kupiłem już filtry to już sam sobie mogę wymienić, bo do gazownika miałem jechać po znajomości. Dziękuje za info a i tak do gazownika pójdę piwo wypić . he Pozdrawiam wszystkich Gaziarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.