Frugo555 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Czy wie ktos jak moge wejsc w tryb diagnostyczny aby odczytac kody błędów. Auto qashqai +2 silnik 2.0dci Opcja odczytania/wejscia do tego trybu podpatrzona z Murano nie działa. Czy tylko serwis i podpiecie pod komputer czy mozna odczytac z poziomu kluczyka te bledy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Wrzuciłem filmik dawno temu: Nie wiem czy Ci pokaże wszystkie błędy, ale coś tam pokazuje. Wkładasz kluczyk(nie przekręcasz), naciskasz lewy przycisk i trzymając go przekręcasz kluczyk na 2 pozycję - trzymasz jeszcze parę sekund i pokaże się menu diagnotyczne jak na filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugo555 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Ten sposob znają wszyscy. Ale niestety nie o to chodzi. Moze zle sie wyrazilem chodzi o to abym mógł odczytac kodu migowe bledu. W Murano jest to świetnie opisane ale nie dziala u mnie. Nie wiem albo coś źle robie albo to nie dziala w Qashqai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.