Sylwia_Kielce Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Poszukuję taśmy AirBag do T30 z 2006r. Sinik 2,5 benzyna z tempomatem. Kod prawdopodobnie 25567-EQ300. Ma mieć białe złącze 6 pin i żółte 2 pin. Ktoś może mi pomóc ? W salonie nowe jest mega drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 8 godzin temu, Sylwia_Kielce napisał: Poszukuję taśmy AirBag do T30 z 2006r. Sinik 2,5 benzyna z tempomatem. Kod prawdopodobnie 25567-EQ300. Ma mieć białe złącze 6 pin i żółte 2 pin. Ktoś może mi pomóc ? W salonie nowe jest mega drogie. Fakt, w ASO przeginaja mocna z ceną za zwijak . Ale bez problemu mozna kupic uzywke za 50-100 zl lub nowy zamienik lub tasme oddac do regeneracji(tą opcje polecam). W Kaczorach pod Piła robia to bardzo dobrze ,z gwarancją. Mozna też taśme im wysłac do naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Kaczory też polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domkor Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 posiadam taką taśmę i mogę oddać za free , mi do niczego, z tym że u mnie do gniazda 6 pinowego dochodzi tylko 5 przewodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.