lipaV6 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Witam, Jak w temacie felga ET-0 czy ktoś zakładał do 4.0 V6 Automat (podobno ma to znaczenie) jak to wygląda jeśli chodzi o wyjście za obrys auta? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Pytanie polega na tym czy koło przy maksymalnym skręcie nie będzie ocierać o elementy podwozia i nadwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lygi Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ja założyłem takie felgi. Mało miejsca zostało miejsca ale nic nie obciera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaV6 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Lygi - Dzięki za odpowiedz. Fajny zderzak fabryka4x4? dużo do przerobienia? Masz Automat czy manual - gdzieś w opisie felg było rozróżnienie. Jakie masz opony (wymiar) wystają poza obrys? Pokaż tył tam też chyba namotane troszkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivid Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dobór felg. Też stoję przed "problemem" zakupu felg. Chcę zakupić 17 cali stalowe i założyć na nich opony 265/65 R17. Posiadam Pathfindera 2006 V4.0 ze standardowym zawieszeniem. Pytanie 1 - czy takie zmieszczą się w tym zawieszeniu? Pytznie 2 - czy ET - 0 , czy inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beast Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 @nivid Przy ET 0 felga będzie praktycznie na równo z błotnikiem. Od opony będzie zależeć czy będzie wystawać poza obrys auta. 17 cali wejdzie spokojnie na tych parametrach opony. A czy ktoś kojarzy gdzie można dostać 17stki w takim wzorze jak ma kolega Lygi powyżej? Wszystkie stalowe 17 mają te ochydne trójkąciki we wzorze, a szukam z okrągłymi otworami i w tym rozmiarze nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrodniciel Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 I jak? Udało się założyć 16tki do automatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaV6 Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Zawieszenie V6 2006 wersja Europa automat - Iron Man+2" - Opony WRANGLER Duratrac 265/70R17 - Felgi John Read 17x7" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.