SUSKI Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Jeżeli ktoś miał coś podobnego bardzo proszę o pomoc. Samochód P12 1,9DCI wróciłem do domu zaparkowałem i już nie mogę odpalić. Kreci , paliwo jest po każdym kręceniu pompka / gruszka/ jest miekka. W dniu dzisiejszym przyjechał znajomy z komputerem i pokazuje mu błąd WAŁKA prawdopodobnie P0134. Czy po błędzie wałka ten model nie będzie odpalał nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 P0134 to nie czasem sonda lambda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUSKI Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 25 minut temu, Thunder napisał: P0134 to nie czasem sonda lambda? Nie jestem mechanikiem i za każdą odpowiedź będę wdzięczny, w poniedziałek mam zamontować ten czujnik wałka bo on jest łatwo dostępny. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Ostatni link olej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.