pioiza Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witam Mam prośbę, jeśli ktoś posiada wymiary elementów do samodzielnego pospawania przedniego zderzaka do d22, oczywiście z miejscem na wyciągarkę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarorallyfan Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Witam , udało się znaleźć gdzieś taki projekt zderzaka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioiza Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Kolega mi wyspawał ten zderzak i myślę, że z bardzo dobrym skutkiem, mogę przesłać do Ciebie zdjęcia (wyślij mi namiary na pioiza@poczta.onet.pl) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarorallyfan Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Szydlowski.Jarosław@onet.pl Ja planuje wyspawac sam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudus Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witam kolwgo pioiza podesłał byś fotki zderzaka na manlicher@wp.pl jak fajny to podał byś namiar na kupla to by wyspawal do mojego D22. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.