NaaX Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witam Panowie, na wstępie pasuje się przywitać. Jestem Tu nowy. wiec Siemanko wszystkim. Kupiłem Nissana Altime 2002r z 2.5, sprawa wygląda tak, autko ściągane z USA automat itp... Jaki olej zaleca producent, chodzi o silnik? Nie wiem na jaki zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witaj Olej dla ciebie to 5W30 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaaX Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 A jaką markę polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Np. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ja używam Mobil 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaaX Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Padł wybór ma Valvoline. A odnośnie gazu, silniki lubią gaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Valvoline też dobry olej Gaz lubią, ale dobrze założony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaaX Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Jakieś firmy konkretne? To pierwsza benzyna w moim życiu, więc trzeba się uczyć od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 48 minut temu, NaaX napisał: Jakieś firmy konkretne? O gazie masz cały dział - https://forum.nissanklub.pl/forum/48-lpg-jazda-na-gazie/ Zapytaj tam, ten temat niech zostanie o oleju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaaX Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Mój własnie też zaczął gustowac w oleju. Mam zamiar niedługo go wstawić na warsztat. Mam nadzieję że to tylko uszczelniacze zaworowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi