CORNEL Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Czy ktoś przerabiał problem polegający na tym, że grzybek od rozkladania kanapy wypadł i nie można położyć oparcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Wypadł czy się wykręcił, bo z tego co pamiętam to on jest na gwincie i się normalnie wykręca (pozycja 1 z poniższego obrazka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Tego nie wiem, wyciągnąłem go jak chciałem sklapować oparcie. Nie mogłem trafić na trzpień/gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Wczoraj go przez przypadek wykręciłem, on jest na gwincie, wcisnąłem w otwór i dociskając wkręcałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Jest na gwincie ale mój gwint w grzybku się wyrobił i nie wkręca. Zrobiłem póki co na klej. Zobaczymy czy wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.