MemQ Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Hej, Pacjent Micra k11 z 97 1.0 wczoraj podczas jazdy nagle zgasła - brak reakcji na gaz, obroty spadały aż w końcu zgasła. Kręci, ale nie odpala. Podczas holowania odpaliłem ją z dwójki, ale dalej brak reakcji na gaz, a jak tylko wrzuciłem luz od razu gasła. Bezpieczniki całe, nie ma iskry, drugi kluczyk też nie działa. Na dodatek podczas kręcenia po kilku sekundach słyszę charakterystyczne pipkanie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki. Wszystko wskazuje na immo - mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireknej Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Moze aparat zapłonowy ,,palec?..od prostych napraw zacznij,jest wilgotno,może przebicie ,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MemQ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Już ogarnięte. Cały aparat zapłonowy padł. Wymieniony i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireknej Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ok.super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.