Artuditu Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Witam mam problem nie działają mi gniazda zapalniczki sprawdziłem bezpieczniki i są dobre pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Gniazda czy jedno gniazdo ...??? Jeśli tylko gniazdo zapalniczki nie działa to sprawdź raz jeszcze właściwy bezpiecznik czasem pozory, że jest dobry, mylą. Jeśli nie działają dwa gniazda to nasuwa się pytanie co jeszcze nie działa skoro bezpieczniki są dobre. Szukaj nadrzędnego nad tymi dobrymi bezpiecznika. A jeśli faktycznie bezp. są dobre to nie pozostaje nic innego jak wyjąć gniazdo i sprawdzić jego podłączenie i czy na jego wtyczce jest napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Żadne z trzech nie działa A może jakiś przekaźnik strzelił sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk_wl Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 6 godzin temu, Artuditu napisał: Żadne z trzech nie działa A może jakiś przekaźnik strzelił sam nie wiem ale te gniazda są z różnych bezpieczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 No i co dalej robić Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Tak jak pisałem jeśli bezpieczniki są dobre to szukaj nadrzędnego nad nimi albo bezpiecznika albo przekaźnika. Tylko gniazda nie działają, czy co jest coś jeszcze co było a nie ma..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Dziękuję wam wszystkim bardzo już ogarnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Fajnie że ogarnięte, zapewne wszyscy którzy tu pisali cieszą się razem z Tobą ale zapewniam Cię że będziemy cieszyć się jeszcze bardziej jak podzielisz się z nami jak rozwikłałeś powód swych zmartwień. Na tym polega forum najpierw pytasz a [potem piszesz co i jak by inni z tego mogli skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Wstyd się przyznać bezpiecznik nie kontaktowal dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Wcale nie wstyd, kiedyś trafiło do mnie auto które wcześniej było u dwóch renomowanych fachowców i nie dopatrzyli się wady bezpiecznika. Dlatego też w pierwszym swym poście zachęcałem Cię do ponownego, dogłębnego ich sprawdzenia. Pozdrawiam i szerokości życzę...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Dziękuję bardzo wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi