2pac Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Panowie potrzebuję zdemontować boczek w bagażniku (konkretnie ten z lampką), ale też nie chcę czegoś uszkodzić. Czy on jest tylko na zatrzaski? Czy może też jakieś wkręty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 jest na kołki, mocniej ciągniesz i powinien wyjść..ja co prawda całego nie wyjmowałem, tylko kawałek, ale były kołki do tapicerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Uprzedziłem mnie.Tak kołki " choinkowe".Też całego nie miałem potrzeby demontować.Ale wystarczyło aby dojść gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dziękuję za szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Kolki warto kupić od razu ze dwa trzy bo lubią się łamać Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Najpierw trzeba zdjac oslone progu tylnych drzwi i od nadkola powolutku. Koleczki lubia sie urywac wiec zakup kilku rekomendowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Udało się bez zdejmowania osłony progu. Co do koleczkow to wydaje mi się, że trzeba zdecydowanie szarpnac, gibanie im nie służy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Dokładnie,wyszarpać pod kątem prostym w stosunku do nadwozia,bo gibaniem się wyłamią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ja nie gibalem ale i tak 2 pękly po prostu. Ale pozostale 10 całe. Ale romix ma duzy wybór wiec cos mozna dobrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.