pop88 Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Jak w temacie. Nie dziełczy mi pompka(nie słychać jej) i nie działąją mi spryskiwacze. A niestety w moim mieście zabierają za to dowody przez ostatnie wydarzenia(dla niewtajemniczonych moge opisać). I moje pytanie - jak sie dostać do tego dziadostwa, żeby wymienić pompke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Najłatwiej to zdjąć zderzak. Jak chcesz się troche więcej pomęczyć to zdejmij koło i odchyl sobie nadkole plastikowe. Opisz sytuację, bo mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop88 Opublikowano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Więc. dostałem się tam przez błotnik - fakt, ktoś to robił przede mną i skręcił go na wkręty. Wystarczyło je odkręcić i skręcić maksymalnie koło w lewo. Zapewne ściągając zderzak byłoby o niebo lepiej, ale jakoś mi się udało wyjąć starą pompkę i założyć nową. Więc temat do zamknięcia, pozdrawiam i zięci za reakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.