gacek55 Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Witam, Mam pytanko może ktoś już wałkował temat w qashqai'u II mam klimę manualną jakby - w sensie w 100% elektronicznie chyba sterowana i chciałbym wymienić panel na climatronic lecz niestety z tego co zauważyłem jest inna kostka - czy w tym przypadku wystarczyłoby np zmienic moduł klimy czy to nieoplacalne bo trzeba wiecej rzeczy? Gdzie w tym modelu znajduje się moduł klimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Musiśz wymienić cały konsolę przystosowaną pod klimatronik. Jest to możliwe, ale pracochłonne i pewnie kosztowne (robocizna) Resztę można kupić na portalach aukcyjnych. Powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek55 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Co masz na myśli - całą konsolę? Wiem że cały panel i wiem na pewno że kostka jest zupełnie inna, co ma na myśli kolega mówiąc całą konsolę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.