NEWRO Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Witam, kupiłem Qashqai'a 4x4 1.6 dci 2011r. po lekkiej stłuczce (uszkodzony przód), powoli doprowadzam go do ładu i mam pewien problem, ponieważ za grillem znajdują się 3 nie podłączone wtyczki - czy jest mi w stanie ktoś pomóc w ich identyfikacji, do czego mogą służyć? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWRO Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Naprawdę nikt nie wie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1973 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 pierwsza od parktronik trzecia to chyba cos od zbiornika spryskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 tez może być od temperatury zewnętrznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.