Maranellos Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Witam. Mam taki problem z moim Qashqai em. Gdy rano uruchamiam auto podczas ruszania auto zaczyna jakby drżeć. Później już podczas jazdy ten problem się nie pojawia. Zawsze ta sytuacja jest po dłuższym postoju auta np. na noc. Czy ktoś z państwa miał podobny przypadek albo wie może czy to jest spowodowane? Pozdrawiam Rafał. Witaj Rafał.Post przeniesiony z J11 do J10. Edytowane 4 Września 2018 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Witam. Mam taki problem z moim Qashqai em. Gdy rano uruchamiam auto podczas ruszania auto zaczyna jakby drżeć. Później już podczas jazdy ten problem się nie pojawia. Zawsze ta sytuacja jest po dłuższym postoju auta np. na noc. Czy ktoś z państwa miał podobny przypadek albo wie może czy to jest spowodowane? Pozdrawiam Rafał. Witaj Rafał.Post przeniesiony z J11 do J10.Jak to diesel to świece żarowe sprawdzenia i pewnie wymiany Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maranellos Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Nie diesel a Benzyna1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maranellos Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Godzinę temu, scanik napisał: Jak to diesel to świece żarowe sprawdzenia i pewnie wymiany Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Benzyna 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Może tu coś będzie ciekawego do poczytania Może świecie na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maranellos Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Dziękuję poczytam ps. Świece i filtr powietrza wymieniane że 2 miesiące temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 A jak się rozgrzeję to już nie szarpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maranellos Opublikowano 29 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Jakiś czas tak było że jak się rozgrzał to już nie szarpał. Ale teraz już mam tak że i po rozgrzaniu zaczyna szarpać na pierwszych biegach. Podczas ruszania np spod świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Kurcze, podobnie jest u mnie. Na początek sprawdziłbym czy poduszka skrzyni biegów jest uszkodzona a później sprzęgło. Niech ktoś bardziej obeznany się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maranellos Opublikowano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dostałem info że to przepływomierz. Czy ktoś może to potwierdzić ? Ponoć cena na zamówienie to tysiak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maranellos Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Czy ktoś może polecić dobry sklep z orginalnymi częściami chodzi mi o przepływomierz. Jaka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maranellos Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam czy ktoś zna jakiś sklep internetowy albo staconarny w Warszawie z lakierami szukam lakieru do nissana Qashai Kod : KAQ K Titanium Metalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Ja jakieś 3 lata temu byłem na Okrzei na Pradze gościu mi do focusa dorabiał lakier i to w sprayu bo malowałem dokładki progów plastikowe i powiem że kolor wyszedł mu bardzo dobrze.dorabia po nr.lakieru i bierze jakaś poprawkę na wiek auta .ja byłem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi