codi Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Witam! Uszkodziła mi się cewka zapłonowa, koszt nowej z NGK to bagatela 250 zł Jakiej firmy polecacie, a żeby nie zrujnowało budżetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Hmm może najtańszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codi Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Żeby trochę pojeździło Wiem ze swojego doświadczenia, że niektóre auta nie lubią cewek nieznanych marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2408 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Znajomy zakładał używki , potem narzekał że szybko padają .Panowie na niektórych rzeczach nie ma oszczędzać ,bo się wyda 2 razy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codi Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Zakupiona używka, Pytałem o jakąś konkretną markę bo wiem, że niektóre samochody nie tolerują innych cewek jak oryginalnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianek007 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ja do Almery, którą jeździ żona kupiłem takie https://www.iparts.pl/czesc/cewka-zaplonowa-delphi-gn1033612b1,0-89-gn1033612b1-1102436.html wymieniając cały zestaw i od dwóch lat nie było żadnego problemu z tym. Tego typu części zawsze lepiej jest kupić nowe i nie narażać się na ryzyko, że coś zaraz znów padnie bo to dodatkowy wydatek i czas poświęcony na szukanie i wymianę części. Według mnie nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.