stasziek Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Kupowal ktos z Was moze samochod korzystajac z RCI Banque? Nie moge odszukac (moze szukalem niezbyt dokladnie) karty pojazdu, RCI karty nie ma, wiec gdzie moze byc ? :)))))) Nie pamietam czy ta karte dostalem czy zostala u dilera.. :/ Jak bylo u Was? Wydawali Wam karte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Oczywiście,kartę dostałem od razu z samochodem.Karta jednak zostawała w wydziale komunikacji na czas wydrukowania stałego dowodu rejestracyjnego.Może nie odebrałeś karty z wydziału??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz166 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Jeżeli kupiłeś samochód w leasingu/kredycie to karta pojazdu jest u właściciela bo on rejestrował pojazd. Ja nawet nie widziałem swojej karty i zobaczę ją dopiero gdy wykupię auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Kurde, musze przeszukac dokumenty. Samochod juz mam wykupiony, cesja z banku zniesiona. Dzisiaj dzwonilem do RCI i powiedzieli mi, ze z nimi juz wszystko jest zakonczone - saldo jest 0, cesja przeniesiona i dodali, nigdy nie zabezpieczali sie biorac karte pojazdu. @Jacek - czyli karte z wydzialu odebrales po paru tygodnia jak wydali tzn twardy dowod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Tak,odebrałem razem z twardym dowodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Poszukiwania zakonczone:) Przeszukalem wszystkie dokumenty i udalo sie znalezc Papiery z Nissana byly w teczce od Mazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 A tyla larma...a to skleroza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.