Artur83 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witam.Pytanie do znawców Seren.Różnica między C23 a C23 M.Chcę kupić parę części i czasem muszę wybrać model.Jest to jakaś znacząca różnica? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 A znalazłeś taki sklep, żeby podawał obie wartości? Bo mi się daje, że to to samo, tylko jedni piszą C23, a drudzy C23M. Jakby nie było, to wiele części raczej trzeba dobierać, abo szukać zamienników, więc mi się zdaje, że ta różnica w oznaczeniu może być mało istotna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur83 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Acha.Dzięki za podpowiedz.Szukam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Jakich części potrzebujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.