slawek198236 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Witam, jestem posiadaczem qashqaia o nr. vin:SJNFAAJ10U2016170 i chcialbym poznac historie tego auta glownie chodzi o przebieg. Z gory wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 34 minuty temu, slawek198236 napisał: Witam, jestem posiadaczem qashqaia o nr. vin:SJNFAAJ10U2016170 i chcialbym poznac historie tego auta glownie chodzi o przebieg. Z gory wielkie dzieki https://historiapojazdu.gov.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Witam, jestem posiadaczem qashqaia o nr. vin:SJNFAAJ10U2016170 i chcialbym poznac historie tego auta glownie chodzi o przebieg. Z gory wielkie dziekiJeśli chodzi Ci o historir serwisowa to będzie ciężko. Nissan nie posiada bazy globalnej jak np vwWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Jeśli auto nie przyjechało wczoraj zza Odry i jest w kraju kilka lat to przebieg sprawdzi w linku podanym przez @Author53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Jeśli auto nie przyjechało wczoraj zza Odry i jest w kraju kilka lat to przebieg sprawdzi w linku podanym przez [mention=43265]Author53[/mention]To tylko przebieg odczytany na przeglądzie.. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek198236 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 auto pryzjechalo jakies miesiac temu takze nie ma go w historiigov.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Może z Danii? Vin sugeruje rynek skandynawski. Ośmioletni benzyniak raczej nie będzie miał nalatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.