Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jestem nowy nie bic

slawek198236

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem posiadaczem qashqaia o nr. vin:SJNFAAJ10U2016170 i chcialbym poznac historie tego auta glownie chodzi o przebieg.  Z gory wielkie dzieki

34 minuty temu, slawek198236 napisał:

Witam, jestem posiadaczem qashqaia o nr. vin:SJNFAAJ10U2016170 i chcialbym poznac historie tego auta glownie chodzi o przebieg.  Z gory wielkie dzieki

https://historiapojazdu.gov.pl/

Jeśli chodzi Ci o historir serwisowa to będzie ciężko. Nissan nie posiada bazy globalnej jak np vw

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Jeśli auto nie przyjechało wczoraj zza Odry i jest w kraju kilka lat to przebieg sprawdzi w linku podanym przez @Author53

Jeśli auto nie przyjechało wczoraj zza Odry i jest w kraju kilka lat to przebieg sprawdzi w linku podanym przez [mention=43265]Author53[/mention]
To tylko przebieg odczytany na przeglądzie..

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Może z Danii? Vin sugeruje rynek skandynawski. Ośmioletni benzyniak raczej nie będzie miał nalatane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...