kiss Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Przebieg 28tys. Kluczyk wchodzi do stacyjki w wyraźnym oporem. Tak gdzieś w połowie jakby się coś blokowało. Miał ktoś podobny przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Oba klucze tak samo wchodza jak tak to stacyjka do wymiany jezeli jeden to zmien kkucz lub reklamuj slyszalem ze zwykly kluczyk jest strasznie tandetny i sie szybko wyrabia ja na szczescie uzywam od lat kl7cza zblizeniowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 3 godziny temu, kiss napisał: Przebieg 28tys. Kluczyk wchodzi do stacyjki w wyraźnym oporem. Tak gdzieś w połowie jakby się coś blokowało. Miał ktoś podobny przypadek? Można stacyjkę reanimować ale poza serwisem. Potem trzeba spać w samochodzie bo może zmienić właściciela . Tak kluczyki jak i stacyjki Nissana są kiepskiej jakości. Miałem podobne objawy aż kluczyk się zablokował. Musiałem wymienić w ASO stacyjkę wraz z zamkiem w drzwiach. Bagatela 1200 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.