CICHY8505 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Jak ustawić rozrząd w nissan terrano2 2.4 12v?Czy to normalne że po wymianie kompletnego rozrządu zawory hałasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1305 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 nie nic nie powinno hałasować , a rozrząd ustawiasz na znaki , ja jeszcze przy wymianie rozrządu ograniczyłem ruch napinacza bo mi po dłuższym postoju przez około 2 sekund łańcuch grechotał coś w ten deseń ja akurat zastosowałem pierścionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy_SZ Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Kto mi to zrobi??? Mam podobny problem... grzechocze jak się rozgrzeje, tak jakoś od ostatnich 500 km... a przejechane powyżej 270 tyś i wymieniony olej na nowy 10W Ewidentnie nie napina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.