Kincu Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Mam dostęp do juka z 2013r 1.6 od nowośći, co 30 tyś km samochód pobiera płyn chłodniczy na tyle że spada z max do minimum. Dzieje się tak od nowości, jak jest u was? Może była jakaś akcja naprawcza? Bo nie jest to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-k-s Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Nissan juke 1.6 190 zrobiony na 280km,rocznik 2012 najeżdżone 76000 bez dolewek płynu,ewidentnie coś jest nie tak,wada fabryczna,możliwe że przepuszcza uszczelka pod głowicą,serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Masz silnik doładowany, zapomniałem wspomnieć że chodzi o silniki wolnossące. W turbo może być wszystko inne, a nawet pewnie jest bo musi większe obciążenia znosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 29 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 UP tylko u mnie występuje ten problem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Nie tylko u ciebie kolego Nissany coś maja nie tak z tym płynem mój 2.5 też lubił płyn łykać, na gwarancji zmienili silnik i dalej lubił łykać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.