Szamik Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Zamiennik czy oryginał??? Wiadomo o co biegnie. A jak z dostępem do tego badziewia ma ktoś fote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Lambda w silniku diesel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamik Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Nie mam diesla a sondę chcę postawić na szafie Ponoć oryginał ładniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Myślę że szafie będzie wszystko jedno czy to zamiennik czy oryginał. W stopce masz wyraźnie napisane - Silnik: Diesel. Szukasz tu na forum jasnowidzów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanan Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Tylko oryginalne, przerabiałem temat z zamiennikiem, niestety wyrzucone pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 9 godzin temu, tanan napisał: Tylko oryginalne, przerabiałem temat z zamiennikiem, niestety wyrzucone pieniądze Jeżdżę na tanim zamienniku od 2014 roku.Zero jakichkolwiek problemów. P.S. Poza tym wiem ,ze często -pomimo wskazań diagnostyki komputerowej nie jest winna sonda a np.problem tkwi w sterowniku silnika. Tylko aby to ogarnąc potrzebny jest fachowiec z wiedzą i doswiadczeniem.Na pewno takiego raczej nie uswiadczy sie w ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.