NissanFun Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Panowie macie namiar na tlumiki do V6? Albo kogoś kto ogarnia kompletne układy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaV6 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ja nie znalazłem. Na wymiar użyłem MAGNAFLOW... nie jest za cichy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz18 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Pasuje środkowy od wersji 2,5 D. Trzeba tyko kryzy ze starego przełożyć. jest trochę głośniejszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanFun Opublikowano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Dziękuję za odpowiedź, będę się skłaniał przy wykonaniu nowych z nierdzewki pod wymiar i seryjną glosnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz18 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 a masz kogoś kto to robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heban Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Podlaczam sie pod pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.