didaaa_97 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Witam, niestety w nissanie mam do wymiany skrzynie biegów. Może ktoś wie gdzie moge najtaniej kupić taką skrzynie, albo może ktoś ma na sprzedaż ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzysztof Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 a co się stało, ponieważ całkiem niedawno też sądziłem, że koniec skrzyni i oto co zrobiłem W dniu dzisiejszym odebrałem auto z serwisu zajmującego się automatycznymi skrzyniami biegów. Postawiono diagnozę i na jej podstawie dokonano dynamicznej wymiany oleju przy pomocy jakiejś maszynki. Jestem mega zadowolony nie sądziłem, że ten automat może tak pracować. Bo od początku jak posiadam auto tak nie było Polecam https://www.facebook.com/DQ200/ http://www.serwis-skrzyn.pl/index.php/pl/kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudnik93 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Witam wszystkich mam okazję kupić pięknego nissana murano jest problem ze skrzynią biegów taki bledy pokazuje zero reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkus2204 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam mam taki problem ze skrzynia ze gdy wrzuce na d i chce ruszyc auto szarpnie kilka razy jak by przezucilo na wysoki bieg i nie chce jechac ruszy po malutku 15km/h i tak jedzie pedal gazu w podlodze i nic gdy zmienie drazek na p lub n to tak jak by auto bylo na biegu i nie chce wejsc na obroty po zgaszeniu auta i odpaleniu ponownie auto wchodzi na obroty bez problemu nie dlawi sie ani nic lecz po wrzuceniu na d jak dam znowu gaz obroty wzrosna auto chce ruszyc szarpnie ze 3razy i nie jedzie kula sie tylko z 15km/h i znowu jak wrzuce drazek na p czy n nie wchodzi na obroty do dzis bylo wszystko dobrze kupilem auto tydzien temu i niby bylo po wymianie skrzyni biegow a tu juz problemy sie zaczynaja ktos pomoze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.