Pablo_H Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Witam, wczoraj zrobiłem porządny przegląd podwozia z wykorzystaniem młotka i szpachelki, a efektem były dwie małe dziury w wahaczach (belkach wahacza?). Szperałęm po sklepach internetowych i w katalogach nie ma śladu po takim elemencie. Poniżej foto: Czy ktoś miał już nieprzyjemność wymieniać te elementy? Można kupić gdzieś nowe czy jestem skazany na używki? W mocno średnim stanie mam również tylny wózek. Może powinienem trochę zainwestować i wymienić całość na używany, by nie podmieniać wózka za dwa, trzy lata? Na koniec ostatnie sprawa - czy rzeczywiście elementy od Quashqaia pasują do T31 i mógłbym je wykorzystać zamiast wyszukiwać stricte do mojego X'a? Dzięki za wszelkie informacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 z ktorego roku jest Twoj X? wg doniesien medialnych chyba bardziej kompatybilne bedzie podwozie Renault Koleos niz QQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_H Opublikowano 20 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 To początek drugiej serii 2007 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.