Arturio111 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Witam. Jestem nowy na tym forum więc witam Wszystkich serdecznie. Mam krótkie pytanie. Gdzie w tym silniku jest odma odpowietrznika skrzyni korbowej......Do silnika 2.8 milion zdjęć do 3.0 nie znalazłem. będę wdzięczny za pomoc, jakąś fotkę czy cokolwiek........z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misioki Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 nie jestem w 100 % pewien ,ale wydaje mi sie ze na pokrywie zaworow jest taki garb do ktorego podpieta jest gumowa rurka.Wydaje mi sie ze to odma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYBOSTWOR Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Dokładnie tak, to jest odma. nie jestem w 100 % pewien ,ale wydaje mi sie ze na pokrywie zaworow jest taki garb do ktorego podpieta jest gumowa rurka.Wydaje mi sie ze to odma. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.