kcroot Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Witam, jestem po zmianie kamerki z orginalnej na taką: https://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Vehicle-Color-View-Max-170-Angle-Backup-Camera-Car-Rear-Camera-Reverse-Camera-Car/32276967216.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.17b74c4d2lJS3z chinol ale coś świeci . Podłączyłem ją do oryginalnych kabli z wykorzystaniem modułu kamery oraz pobraniem zasilania lampy ze wstecznego. Kilka fotek dorzucę co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Wago w samochodzie... trochę śmiechowe Plusik za relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Ufam wago mam już kilka (rozłączne) w innym miejscu i zero problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Też stosuje, ale w dy nie na lince. Chyba że specjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Dorzucę jeszce podłączenie : 19 minut temu, Thunder napisał: Też stosuje, ale w dy nie na lince. Chyba że specjal tutaj akurat zalutowałem końcówki więc dy samo wyszło , zazwyczaj stosuję końcówkę tulejkową do zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rrabbit Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 On 9/21/2018 at 11:37 AM, Thunder said: Wago w samochodzie... trochę śmiechowe Plusik za relacje Jak nie da rady polutowac to czemu nie, u mnie poprzedni wlasciciel podlaczyl radio na zlaczki prasowane 2.5mm2...rezultat jaki jst chyba kazdy sie domysli... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h4wki Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 W dniu 21.09.2018 o 12:44, kcroot napisał: Ufam wago mam już kilka (rozłączne) w innym miejscu i zero problemów. swoją drogą mam wersję z 2003 roku angola, pomagałeś mi z doborem gałki jkc.. Do tego radia/komputera (whatever) można podłączyć więcej niż jedną kamerę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 TRudno powiedzieć na "gołym" sprzęcie nie, ale jakiś spliiter/sumator by to ogarnął. Po testach drogowych umiejscowienie wyświetlacza i obsługa kamerki nie idą w parze za bardzo... Trzeba się mocno przechylać by zobaczyć w dużym słońcu Ale mam na o to pomysł tylko czasu sobie skołuję trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.