Mjuke Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Wiem to już było nie raz ale..... Czy ktoś wie jak ustawić inspekcję serwisową na mniejszą ilość km. Standardowo 30000. Próbowałem jak w opisach nie działa, w polskiej instrukcji nissana jest napisane jak to zrobić ale w nawiasie jest też dopisek silnik benzynowy a mam diesla czy jest jakaś różnica? Metoda /filmiki yb/ opisana wcisnąć przycisk komputera …… i wcisnąć 2 przyciski komputera i jasności ….. zacznie migać i …ustawiamy ... u mnie to nie działa. Zerować zeruję wciskając oba przyciski ale ustawienie km nie działa. Czy jest jakaś różnica między benzyna a diesel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 U mnie w Juke 1.5 dci 2015 bez problemu można ustawić swoją wartośc. Musi się udać. Nie ma znaczenia jakiego rodzaju jest silnik. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.