Grimm Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Cześć, jako że moje aktualne forum przeżywa chyba śmierć kliniczną to postanowiłem zasięgnąć języka na tzw. "starych śmieciach" Otóż mam problem z lampą ksenon, raz żarnik świeci a raz nie, żarniki są nowe. Lampa potrafi dobrze działać od kilku dni do kilku tygodni i nagle przestać świecić, czasem pomaga kilkukrotne wł/wył świateł. Co do tej pory zrobiłem to zdemontowałem lampę i przeczyściłem wszystkie styki kontaktem i było git 2tyg. Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Podbijam, na prawdę nikt nie ma żadnego pomysłu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Przetwornica zdycha . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 26 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Da się to naprawić czy wymiana ? Dziwne że pomaga wył/wł. manetką świateł, nagle zapala się drugie światło jakby na początku nie chciało, skoki napięć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.