laskoka Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Hej wszystkim, Dzisiaj na wymianie oleju znajomy mechanik zauważył, że brakuje kilku spinek w moim QQ. Auto kupione niedawno i wiem, że miał wymieniany zderzak przedni - i tutaj brakuje jednej spinki która mocuje roletę chłodnicy do zderzaka. Na środku jest taka jedna:) Druga spinka jaką brakuje - bo się urwała przy demontażu osłony silnika przy wymianie oleju - to spinka mocująca osłonę. Szukałem na forum ale nie znalazłem - katalogu spinek OEM'owych? Ewentualnie może ktoś pomoże bez katalogu - wskazując numer spinki lub linki. Dzieki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Kup w sklepie motoryzacyjnym spinkę 8mm wciskaną ,powinna pasować. https://allegro.pl/nissan-frontier-primera-qashqai-sunny-spinka-kolek-i7459915075.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.