panm Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Witam wszystkich Od tygodnia jestem właścicielem Primery P12 2.0 benz. 2003 automat kombi. Kierunkowskazy szybko migają. Awaryjne działają normalnie. Wszystkie żarówki kierunkowskazów tradycyjne. Ledy mam tylko na tablicach, a światła mijania są xenonowe. Ogólnie wszystkie światła świecą, ale kierunki po prostu szybko migają co jest denerwujące i nie ukrywam, że zwracam na siebie uwagę ryzykując niepotrzebne kontrole. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Szukałem na forum w wyszukiwarce, ale nie znalazłem pokrewnego tematu. Jeśli taki jest to proszę o przekierowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Z reguły szybko migający kierunkowskaz wskazuje na spaloną żarówkę lub na wadliwy dopływ napięcia do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 A hak holowniczy jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.