amcora Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Witam wszystkich serdecznie, jestem posiadaczem QQ od lipca tego roku, ponieważ jest troszkę zimno na zewnątrz to zauważyłem coś takiego że jak ustawie np 22 stopnie to z górnych nawiewów wieje mi zimne powietrza a na nogi ciepłe? Dodam tylko że jak ustawię np 26 stopni to nogi aż parują a z góry leci ciepłe powietrza. Czy to jest normalny objaw czy powinno z mniej więcej taką samą temp dmuchać wszędzie ? Drugie pytanie to dotyczy silnika, strasznie go pod maską telepie tzn trzęsie. Obroty nie falują ale silnik sobie wibruje bardzo. Czy to normalne w dieslu 2,0 ? I ostatnie pytanie jadąc 120 km/h na 6 biegu jak puszczę gaz to takie wibracje bardzo krótkie i szybkie są oraz takie jak by przegub wewnętrzny ostro się zacierał. Czy to może być on ? Z góry dziękuje za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.