dzikuu86 Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Witam Od niedawna posiadam primerke p11rok 99 i mam z nią problem. Auto jest zamulone,bardzo niedynamiczne, ładnie wchodzi na obroty ale bardzo wolno się rozpędza, przy 4000/obr na 2 biegu auto jedzie 60km/h, niezaleznnie czy na gazie czy benzynie. Ponadto w autku trochę falują obroty na biegu jałowym. Przepływomierz, filtry widać że są nowe, odpinałem po kolei świece i praca auta była dużo gorsza. Co może być przyczyną ?? Łańcuch rozrządu ?? sprzęgło ?? gdzie zacząć szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 zmierzyć przepływkę i sprawdzić lambadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikuu86 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 a jakie opory powinna mieć przepływka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 https://forum.nissanklub.pl/topic/67296-tricki-i-sztuczki-primera-i-może-nie-tylko/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikuu86 Opublikowano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 przepływa dobra , zauwazyłem ostatnio na kolektorze dolotowym że jeden z wężyków jest pęknięty, zaznaczyłem miejsce jego wylotu go na foto , może to mieć związek z pracą silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.