pherman Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Słuchajcie potrzebuje porady na temat montażu radia 2 DIN z androidem marki SilverStrong wymiana za oryginalny LCN 1 z NAVI, Kamerą cofania. Kostka ISO do nissana jest, interfejs do oryginalnej kamery jest, przejściówka antenowa jest. Przejściówka antenowa podłączona - niebieski kabel podłączony do zasilania z kostki ISO interfejs do kamery podpięty z niebieskim kablem z kostki ISO - oznaczony BACK CAR zostały mi gable GND i różowy oznaczony jako Brake CTL - gdzie je wpiąć ?? po podłączeniu wszystkiego i włączeniu zapłonu radio działa bez zarzutu, jednak po włączeniu jakichkolwiek świateł w aucie podświetlenie radia i ekran miga jak na załączonym filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 GND to jest po prostu masa.Może właśnie brak jej podpięcia powoduje migotanie obrazu. Co do Breake CTL do końca nie jestem pewien,ale chyba chodzi o podłączenie go do hamulca ręcznego.Ma to związek z bezpieczenstwem...aby nie oglądać DVD lub TV w czasie jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelno Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Cześć, poradziłeś sobie z tym miganiem ? Mam ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pherman Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Cześć, poradziłeś sobie z tym miganiem ? Mam ten sam problem. Poradziłem sobie przetnij kabel w kostce przy radiu oznaczony kolorem pomarańczowym ill (illumination) i podaj mu +Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.