tapczan00 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Witam Podczas zamykania z pilota zamek centralny odbija. Zamykanie kluczykiem nie reaguje. Natomniast co najdziwniejsze zamykanie od wewnatrz dziala bezproblemowo tzn. zamek nie odbija. Jedyne co sprawdzilem to to, ze na desce rozdzielczej kontrloka nie sygnalizuje nie zamknietych drzwi. Dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 40 minut temu, tapczan00 napisał: Witam Podczas zamykania z pilota zamek centralny odbija. Zamykanie kluczykiem nie reaguje. Natomniast co najdziwniejsze zamykanie od wewnatrz dziala bezproblemowo tzn. zamek nie odbija. Jedyne co sprawdzilem to to, ze na desce rozdzielczej kontrloka nie sygnalizuje nie zamknietych drzwi. Dzieki za odp Wyłączniki krańcowe w drzwiach i klapie do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapczan00 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dzieki W jaki sposob moge je sprawdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wlacz zapłon i po otwieraj wszystkie drzwi i zobacz które nie sygnalizują zamknięcia i ma tych sie skup. W drzwiach jest taki grzybek - wyłącznik. Rozbierz, wyczyść, złóż Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapczan00 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 sprawdzilem Wszystkie sygnalizuja dobrze lacznie z klapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Jedyne co sprawdzilem to to, ze na desce rozdzielczej kontrloka nie sygnalizuje nie zamknietych drzwi. Dzieki za odpTo sygnalizuje poprawnie czy nie sygnalizuje? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapczan00 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 kontrolka dziala poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linar10 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Najprawdopodobniej uszkodzona stacyjka, też nie mogłem zamknąć auta z pilota ani kluczyka. Regeneracja stacyjki i wszystko zaczęło działać. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.