lipaV6 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Witam, Kupiłem felgi stalowe do mojego Franka (R51,v6) ale okazuje się że jest problem z deklami do takich stalówek szukam po sklepach w necie i nic. Szukam na otwór 66,1 może źle szukam już nie wiem. Kolega Lygi na fotce swojego ma ale wiem że pływa i ciężko go złapać. Pozdro Lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kauzer Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Ja sobie odpuściłem. Znalazłem nawet jakieś Nissanowskie dekle na ebay, ale okazało się, że są za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaV6 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Kauzer - dzięki za odpowiedz Pojawiły się jakieś nowe pomysły jak coś zadziała dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuarek Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Dotz ma dekle do felg Sahara. Kupiłem niedawno za ok. 50 PLN sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.