Bobek428 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witam, potrzebuję szyby tylnej klapy. Najlepiej gdyby była z wszystkimi rzeczami przykręconymi bo u mnie niestety wszystkie śruby się urwały przy próbie odkręcenia. Czy ktoś z Was posiada ewentualnie zna kogoś kto ma takie rzeczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuarek Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Pod Radzyniem Podlaskim w Wygnanów jest auto złom specjalizujący się w Nissanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek428 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dzięki za pomoc ale temat był dość pilny i już zakupiłem całą klapę bo same czyby były praktycznie w tej samej cenie. Tylko teraz w piwnicy zalega mi spory kawał blachy ale może kiedyś ktoś będzie potrzebował klapy za pół darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 poczekaj jak na klapie Ci wyjdzie ruda pod "chromem" ..... zapasowa klapa będzie jak znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.