morylone Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Witam posiadam nissana almere tino z 2003r. Problem polega na tym że centralny zamek nie działa wkładam kluczyk do zamka zamykają się tylko drzwi od kierowcy a reszta drzwi nie.. Lecz na pilot zamykał wszystkie A po pewnym czasie nie działa nawet z pilota nic nie reaguje zostala zmieniona bateria zaprogramowalam kluczyk i nadal nic nie zamyka się ani na pilot ani na kluczyk. Jaki jest tego problem?? Myślę nad tym aby odłączyć akumulator dobry pomysł zadziała cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Rozumiem, że nie ma znaczenia czy stoisz na zewnątrz czy przykładasz pilot blisko stacyjki? Wg mnie coś z elektryką wilgoci coraz więcej i się zaczyna szaleństwo. Może któryś zamek złapała wodę, np. ten od klapy? Ja swoje z elektryką też miałem problemy-mają już swoje lata. Odłączenie aku żaden problem przynajmniej u mnie w benzynie nic się złego nie dzieje zawsze można spróbować ale wątpię. Raczej wizyta u elektryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morylone Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Tak nie ma to znaczenia i tak nie reaguje na nic. A w nissanach gdzie można znaleźć jakąś pompke od centralnego lub coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.