Marcin72 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Nie wiem. Nie miałem styczności z tymi z allegro więc nie mogę się wypowiadać. Te które mam ja ( a mam jej już trzy lata ) są w stanie bardzo dobrym i nie rusza ich nic, mróz, śnieg deszcz itp itd. Z mocowaniem również nie ma żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 a mocowanie na klej, wcisk, jakieś zaczepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin72 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Spinki do otworów montażowych, które są już w masce i zaciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot505 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Problem o którym tu piszecie można rozwiązać w tzw auto klinikach za ok 150 w godzinę. Ja robiłem to w Poznaniu. Myślę, że każdym większym mieście znajdzie się fachowiec co usuwa takie szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi