halli Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam. Mam problem z odchyleniem do tyłu oparcia elektrycznego fotela pasażera. Do przodu przycisk działa i oparcie pochyla się natomiast nie można go odchylić. Może już ktoś przerabiał to. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 W dniu 10.10.2018 o 12:07, halli napisał: Witam. Mam problem z odchyleniem do tyłu oparcia elektrycznego fotela pasażera. Do przodu przycisk działa i oparcie pochyla się natomiast nie można go odchylić. Może już ktoś przerabiał to. Proszę o pomoc. W moim jest to samo. Fotel odchyla się do tyłu kiedy dłuzszej przytrzymam pokretłko od przesuwu. Pytałem o to fachowców-winne sa styki.Jest to czasochłonne w naprawie ,nikomu sie tego robić nie chce i tylko wymiane proponują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.