gente Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Tak jak w temacie, d22 z 2000r. 4x4 działa, żółw też ale nie zapala się kontrolka. Żarówka wymieniona (nie była spalona) więc myślę że może jakiś czujnik lub przewód, tylko gdzie szukać? Sprzęgiełka mam automatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Nie jestem pewien jak jest w d22 - ale w terrano (który jest bardzo podobną konstrukcją) jest przy skrzyni lub reduktorze i się potrafi urwać przy wtyczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gente Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Dzięki ;D, a od spodu idzie go jakoś zobaczyć, czy jest gdzieś na górze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 W terrano jest widoczny od spodu - w d22 nie wiem - w swojej mam wymienioną skrzynie na inną więc nie sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.